Редовното вежбање ги спречува настинките

Редовното вежбање е еден од начините да ги избегнете настинката и грипот. Вежбањето е еден од начините како да се зајакне имуниот систем, па затоа – и да врне и да вее – не се откажувајте – вежбајте, трчајте, возете велосипед…

 

AllgaSan_Soveti_snow-01

 

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s