Почесто вежбање за оптимално здравје

Вежбањето само два пати неделно не е доволно, особено ако сакате да се одржувате во форма и да обезбедите оптимално здравје! Можеби не морате да одите на фитнес, пилатес или аеробик повеќе од два пати неделно (иако три пати би било идеално), но затоа другите денови во неделата занимавајте се со некоја друга физичка активност, по можност надвор: трчање, возење велосипед, искачување на планина…

blog 2 mar 2015

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s