“Свиткана жаба” – супер вежба за стомачни

„Свиткана жаба“ ќе го активира горниот дел од телото, а особено стомачните мускули. Направете две серии од по 20 свиткувања.

blog07

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s