Ладење и истегнување по трчање

Почнавте да трчате, влеговте во форма, се подготвувате за маратон за првпат оваа година? Не заборавајте дека, покрај Вашето супер темпо и добро напредување, „ладењето“ (или т.н. cooldown)- трчање со бавно темпо на крајот на секој тренинг е многу важно за опоравување на мускулите. По ова следи истегнувањето кое е апсолутно задолжително!

blog 4 apr 2015

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s