Првпат на маратон?

Се подготвувате оваа година за првпат да трчате маратон? Не заборавајте дека првото и најважно правило е: бидете реални! Не се преценувајте и никако не се форсирајте! Зацртајте си полесно остварливи цели и постепено зголемувајте ги како што минуваат деновите. Доколку почувствувате при крајот дека не сте подготвени, насмејте се и – продолжете да тренирате!

blog 3 mar 2015

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s