Вежба за болки во вратот

Долго седење на компјутер, слаба циркулација, стрес… Со оваа вежба ќе ја намалите болката во вратот и главата и ќе се опуштите. Задржете ја главата на десната страна, додека туркате со левата рака надолу. Останете во оваа положба околу една минута, а потоа повторете на другата страна.

blog08

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s