Нега на стапалата во лето

Кога се ближи летото, времето знае значително да затопли. Ова од една страна е убаво, но не е баш пријатно за вашите стапала. Кога е топло стапалата често страдаат: егземи, габички, плускавци, сушење на кожата на петиците, лош мирис… Токму затоа не чекајте до средината на летото, туку почнете да ги негувате уште сега, со природни производи како оние од линијата Алгасан за нега на стапала.

blog 6 maj2015

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s