Невен за изгореници и третман на кожата по сончање

Невеновиот крем и невеновата специјална маст се природни средства за третирање на изгореници, но и за третман на кожата по сончање. За разлика од синтетските препарати за третирање на кожата по сончање, невеновиот крем и специјалната маст се природни, безбедни за користење затоа што немаат никакви штетни материи, а се сметаат за едно од најефикасните средства за третирање на изгореници, ублажување на болката и воопшто регенерација на кожата по изложеност на штетните УВ-зраци.

Dr.Theiss_Mali_Soveti_Avgust-2

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s