Трчање во интервали на отворено

Завршивте со релаксираниот и не претерано активен одмор и чувствувате дека е време да се вратите во форма? Ако никогаш не сте трчале „на отворено“ и покомотни сте на трака, ова е вистинското време да ги проширите хоризонтите :).

AllgaSan_Soveti_Avgust-2
Можеби не сте подготвени да истрчате многу километри без одмор, но она што треба да го знаете е дека интервалите кои ги практикувате на трака можете комотно да ги „пресликате“ и во природа. Брзо одење, лесно трчање, спринт, па повторно назад до брзо одење. Ова е супер начин да ги истрошите калориите, а да не се префорсирате. Искористете го убавото време и обидете се!

 

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s