Алгасан предизвик: чучнувања (squats)

Септември, вистинско време за еден мал Алгасан‬ предизвик со чучнувања (или “squat challenge”). 🙂 Подготвени?

 

AllgaSan_Soveti_Septemvri-2
ден 1: 50 чучнувања
ден 2: 55
ден 3: 60
ден 4: одмор
ден 5: 70
ден 6: 75
ден 7: 80
ден 8: одмор
ден 9: 100
ден 10: 105
ден 11: 110
ден 12: одмор
ден 13: 130
ден 14: 135
ден 15: 140
ден 16: одмор
ден 17: 150
ден 18: 155
ден 19: 160
ден 20: одмор
ден 21: 180
ден 22: 185
ден. 23: 190
ден 24: одмор
ден 25: 220
ден 26: 225
ден 27: 230
ден 28: одмор
ден 29: 240
ден 30: 250

 

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s