Надвор и кога студи

Дождливото и студено време ги носи со себе и настинките, но спротивно на убедувањата тоа не значи и дека треба да не ги пуштаме децата надвор. Напротив, излегувањето надвор е добро за нив, само треба да се обезбедиме дека се добро заштитени. Носење облека која ќе ги штити од дожд, за да бидат суви и не им биде студено, како и повремените „паузи“ внатре со топло чајче, се доволни за да бидете сигурни и да не се грижите. 🙂

Dr.Theiss_Mali_Soveti_Oktomvri-1

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s