Предизвик со стомачни вежби

Време е за предизвик, а целта овој пат е формирање на јаки стомачни мускули 🙂

AllgaSan_Soveti_Oktomvri-1

ден 1: 10 превиткувања (crunches), 10 седнувања (sit ups), 10 колено-со-лакт превиткувања, 10 секунди планк
ден 2: по 15 од секоја вежба, 15 секунди планк
ден 3: по 20 од секоја вежба, 20 секунди планк
ден 4: по 25 од секоја вежба, 25 секунди планк
ден 5: по 30 од секоја вежба, 30 секунди планк
ден 6: одмор
ден 7: по 20 од секоја вежба, 30 секунди планк
ден 8: по 30 од секоја вежба, 30 секунди планк
ден 9: по 30 од секоја вежба, 35 секунди планк
ден 10: по 35 од секоја вежба, 35 секунди планк
ден 11: по 35 од секоја вежба, 40 секунди планк
ден 12: одмор
ден 13: по 30 од секоја вежба, 35 секунди планк
ден 14: по 30 од секоја вежба, 40 секунди планк
ден 15: по 35 од секоја вежба, 45 секунди планк
ден 16: по 40 од секоја вежба, 45 секунди планк
ден 17: по 40 од секоја вежба, 50 секунди планк
ден 18: одмор
ден 19: по 30 од секоја вежба, 40 секунди планк
ден 20: по 30 од секоја вежба, 45 секунди планк
ден 21: по 35 од секоја вежба, 50 секунди планк
ден 22: по 40 од секоја вежба, 55 секунди планк
ден. 23: по 45 од секоја вежба, 60 секунди планк
ден 24: одмор
ден 25: по 30 од секоја вежба, 60 секунди планк
ден 26: по 35 од секоја вежба, 90 секунди планк
ден 27: по 40 од секоја вежба, 2 минути планк
ден 28: по 45 од секоја вежба, 2 минути планк
ден 29: по 50 од секоја вежба, 2 минути планк
ден 30: одмор.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s