Склек со ротирање

Вежбата склек со ротирање е одличен начин да се активира целиот горен дел од телото (стомачни мускули, мускули на рамена и раце, грбни мускули). Направете најмалку по 10 од секоја страна, наизменично менувајќи ги страните.

blog05

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s