Витамин Ц – здравствени придобивки

Каде го има витаминот Ц и кои се придобивките за здравјето:

  1. Помага за лечење на настинката и грипот
  2. Го зајакнува имунитетот
  3. Помага за спречување на кардиоваскуларните заболувања
  4. Ја одржува кожата здрава и енергична
  5. Важен е за здравјето на очите и добар вид
  6. Го намалува стресот

blog03

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s