Смуди од праска и банана

Рецепт за освежувачко и крајно хранливо смуди од праска и банана. Доколку не сакате да го правите со јогурт, ставете вода и уживајте!

 

blog01

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s