Вежба „Свиткување на торзото“

Оваа супер вежба  – свиткување на торзото (т.н. „trunk twist“) што ги активира стомачните мускули и е добра за грбот. Полека менувајте ја положбата на нозете од лево на десно, по 20 пати од секоја страна.

blog13

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s